
Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ηρακλή και του ΟΦΗ, μεταξύ άλλων, Κώστας Γιαννούλης, τοποθετήθηκε για τις φετινές μάχες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, την πορεία του ΠΑΟΚ, ενώ υπογράμμισε ότι αν ο αδερφός του, Δημήτρης, επέστρεφε στην Ελλάδα, θα ήταν πιθανότατα για τους «ασπρόμαυρους».
Αναλυτικά τα όσα είπε για το θέμα:
Για τον αδερφό του, Δημήτρη Γιαννούλη και αν σκέφτεται να γυρίσει στο ελληνικό πρωτάθλημα:
«Κάποια στιγμή θα γυρίσει, σίγουρα. Η ομάδα που τον ανέδειξε είναι ο ΠΑΟΚ, οπότε σίγουρα εκεί έχει μια καλή σχέση. Κάποια στιγμή θέλει να γυρίσει και αυτός, προς το παρών όμως όχι γιατί τα πάει πολύ καλά εκεί που είναι. Έχει και την Εθνική, που θέλει να περάσει στο Μουντιάλ. Είναι σε καλή κατάσταση και ψυχικά και αγωνιστικά.
Όταν επιλέξει αυτός και θέλει, φυσικά και να γυρίσει. Εγώ πιστεύω πως αν γυρνούσε Ελλάδα, θα επέστρεφε στον ΠΑΟΚ. Γιατί αυτός τον ανέδειξε, πέρασε πολύ ωραία χρόνια, ήταν από μικρός στον οργανισμό και πήρε πρωταθλήματα. Του οφείλει πολλά και ο ΠΑΟΚ και ο Δημήτρης. Τώρα ποτέ δεν ξέρεις, ποδόσφαιρο είναι, αλλά εγώ έτσι πιστεύω».
Πηγή: inpaok.com