September 21, 2026
Με κόσμο τα φιλικά του ΠΑΟΚ_6682ecbe50862.jpeg

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΧΟΡΣΤ: ΜΑΝΟΣ ΤΣΑΛΓΑΤΙΔΗΣ

Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ στο Χορστ της Ολλανδίας ξεκίνησε το απόγευμα της Δευτέρας και η πρώτη φιλική αναμέτρηση των «ασπρόμαυρων» για τη νέα σεζόν πλησιάζει.

Οι πρωταθλητές θα δώσουν τέσσερις φιλικές αναμετρήσεις επί ολλανδικού εδάφους, ενώ τα ματς προετοιμασία θα διεξαχθούν παρουσία κόσμου, όπως αποφασίστηκε.

Έτσι, ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ Λάρνακας, την Χιμπέρνιαν, την Γκενκ και την Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ, έχοντας τον κόσμο στο πλευρό του, ενώ δύο παιχνίδια θα διεξαχθούν στο Σβόλγκεν και δύο στο προπονητικό κέντρο του Δικεφάλου.

Μάλιστα, όπως σας ενημέρωσε το INPAOK (δείτε εδώ), ο Ράζβαν Λουτσέσκου ζήτησε και πέμπτο φιλικό, με τους ιθύνοντες του Δικεφάλου να βρίσκονται σε διαδικασία αναζήτησης αντιπάλου.

 

Πηγή: inpaok.com

Language »